Jaap Schuurman is fotograaf en videomaker.
Hij helpt bedrijven bij het vertellen van hun verhaal zodat zij zich sterk en capabel kunnen presenteren.

Aandacht​​​​​​​
Jaap Schuurman groeide op in Indonesië, studeerde sociaal pedagogisch werk en werkte als journalist voor verschillende landelijke media voor hij als fotograaf actief werd. Sindsdien werkt hij voor zakelijke en commerciële opdrachtgevers door het hele land.
Jaap werkt met aandacht, zowel voor de man of vrouw voor de lens als voor de techniek van fotografie. Bekijk de vlogs voor een indruk van zijn manier van werken.
Naast fotograaf is Jaap ook actief als regisseur en editor. Bekijk zijn filmportfolio op Vimeo.
Wil je hulp bij het vertellen van jouw verhaal of ben je op zoek naar meer informatie, stuur Jaap dan een e-mail.
OPDRACHTGEVERS
vriendelijke woorden
“Bouwens& onderscheidt zich door de professionaliteit en hartelijkheid van onze medewerkers. Jaap weet precies hoe hij dit moet vastleggen. De bezoekers van onze website krijgen zo een goede indruk van onze dienstverlening.”
- Michael Bouwens, Bouwens& Hospitality
“Jaap werkt met aandacht. Door goed te kijken en te luisteren weet hij het vertrouwen van mensen te winnen. Dit zie je terug in de foto’s, iets dat ik erg positief vindt. Zelfs een zakelijke opdracht draait uiteindelijk om mensen.”
- Yasemin Üzüm, Windesheim University
“Tijdens de shoot voelden onze medewerkers zich gewaardeerd. Jaap ziet de waarde van mensen en weet dit als geen ander vast te leggen. De foto's laten zien dat we trots zijn op onze medewerkers."
- Maurits Timmermans, Augias Schoonmakers
contact
Hulp nodig bij een project?
Back to Top