Over Jaap
Jaap Schuurman groeide op in Indonesië en werkte als journalist voor verschillende landelijke media voor hij als fotograaf actief werd. Sindsdien werkt hij voor zakelijke en commerciële opdrachtgevers door het hele land. Jaap werkt graag met aandacht, zowel voor de techniek van fotografie als voor de mensen die voor zijn lens verschijnen. Hij is getrouwd met Kyra. Samen hebben zij twee kinderen, Bas en Dana.
Jaap is actief op Instagram en Linkedin.
Testimonials
“Jaap werkt met aandacht. Door goed te kijken en te luisteren weet hij het vertrouwen van mensen te winnen. Dit zie je terug in de foto’s, iets dat ik erg positief vindt. Zelfs een zakelijke opdracht draait uiteindelijk om mensen.”

Yasemin Üzüm, Windesheim University
“Bouwens& onderscheidt zich door de professionaliteit en hartelijkheid van onze medewerkers. Jaap weet precies hoe hij dit moet vastleggen. De bezoekers van onze website krijgen zo een goede indruk van onze dienstverlening.”

Michael Bouwens, Bouwens& Hospitality
OPDRACHTGEVERS
FILM
Jaap is ook actief als videograaf, een vakgebied waarin zijn journalistieke achtergrond naar boven komt. Bekijk het portfolio op Vimeo.
Back to Top