Jaap Schuurman is fotograaf en videomaker. Hij helpt bedrijven bij het vertellen van hun verhaal zodat zij zich sterk en capabel kunnen presenteren. 
Jaap groeide op in Indonesië en werkte als schrijvend journalist voor dagblad Trouw en NOS voor hij als fotograaf actief werd. Sindsdien werkt hij voor zakelijke en commerciële opdrachtgevers door het hele land.
Meer informatie over zijn manier van werken vind je in de vlogs. Het filmportfolio is te vinden op Vimeo.
Feedback
“Bouwens& onderscheidt zich door de professionaliteit en hartelijkheid van onze medewerkers. Jaap weet precies hoe hij dit moet vastleggen. De bezoekers van onze website krijgen zo een goede indruk van onze dienstverlening.”
- Michael Bouwens, Bouwens& Hospitality
“Jaap werkt met aandacht. Door goed te kijken en te luisteren weet hij het vertrouwen van mensen te winnen. Dit zie je terug in de foto’s, iets dat ik erg positief vindt. Zelfs een zakelijke opdracht draait uiteindelijk om mensen.”
- Yasemin Üzüm, Windesheim University
“Tijdens de shoot voelden onze medewerkers zich gewaardeerd. Jaap ziet de waarde van mensen en weet dit als geen ander vast te leggen. De foto's laten zien dat we trots zijn op onze medewerkers."
- Maurits Timmermans, Augias Schoonmakers
OPDRACHTGEVERS
contact
Hulp nodig bij een project?
Back to Top