Ik versterk de merkidentiteit van mijn opdrachtgevers door middel van visuele storytelling.
verbinding
Als merk ben je op zoek naar verbinding. Je wilt een doelgroep aanspreken en enthousiasmeren.
Als fotograaf help ik bedrijven bij het maken van deze verbinding. Fotografie is storytelling.
Ik kan pas goed werken wanneer ik jouw verhaal ken. Daarom neem de tijd om te luisteren voor ik aan de slag ga. Tijdens de shoot werk ik met aandacht, zowel voor de kwaliteit van het beeld als voor de wensen van de opdrachtgever. Vraagt de shoot om extra mankracht, dan werk ik met een betrouwbaar team van assistenten en visagisten. Bekijk de vlogs voor een indruk van de manier waarop ik werk.
Testimonials
“Bouwens& onderscheidt zich door de professionaliteit en hartelijkheid van onze medewerkers. Jaap weet precies hoe hij dit moet vastleggen. De bezoekers van onze website krijgen zo een goede indruk van onze dienstverlening.”

Michael Bouwens, Bouwens& Hospitality
“Jaap werkt met aandacht. Door goed te kijken en te luisteren weet hij het vertrouwen van mensen te winnen. Dit zie je terug in de foto’s, iets dat ik erg positief vindt. Zelfs een zakelijke opdracht draait uiteindelijk om mensen.”

Yasemin Üzüm, Windesheim University
"Tijdens de shoot voelden onze medewerkers zich gewaardeerd. Jaap ziet de waarde van mensen en weet dit als geen ander vast te leggen. De foto's laten zien dat we trots zijn op onze medewerkers."

Maurits Timmermans, Augias Schoonmakers
OPDRACHTGEVERS
film
Film vormt een groeiend deel van mijn portfolio. Deze producties voer ik doorgaans uit in teamverband. Bekijk het portfolio op Vimeo.
Over Jaap
Jaap Schuurman groeide op in Indonesië, studeerde sociaal pedagogisch werk en werkte als journalist voor verschillende landelijke media voor hij als fotograaf actief werd. Sindsdien werkt hij voor zakelijke en commerciële opdrachtgevers door het hele land. Jaap is getrouwd met Kyra. Samen hebben ze twee kinderen, Bas en Dana.
Jaap is actief op Instagram en Linkedin.
Back to Top